[<div class="title-direction"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL MIHAI KOGĂLNICEANU</div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Fiind situat la 235 de km distanță, traserul necesită alocarea a 30 de minute cu mașina; ruta cea mai rapidă fiind AEROPORT – OVIDIU – CONSTANȚA – MAMAIA.</p></div></div>, <div class="title-direction"> <div class="icon"> <i class="fas fa-bus"></i></div>GARA CONSTANȚA </div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu mașina:</b><br/> Fiind situată la 20 km de locație, accesul se poate face atât cu mașina personală cât și cu mijloacele de transport în comun, timpul alocat necesar fiind de aproximativ 30 de minute.</p> <p><b>Mijloc de transport în comun:</b><br/> Linia GMS 23 sau linia 100M in perioada sezonului estival</p></div></div>, <div class="title-direction"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i> </div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI </div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Distanța dintre orașul Constanța și capitala țării este una de aproximativ 250 km. Timpul necesar călătoriei fiind de aproximativ 3 h.</p></div></div>, <div class="title-direction"><div class="icon"><i class="fas fa-car"></i></div>CENTRUL ORAȘULUI CONSTANȚA</div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Traseul de urmat în vedere vizitarii orașului Constanța va fi simplificat prin accesarea mijloacelor de transport în comun, respectiv Linia GMS 23 sau Linia 100M.</p><p><b>Cu taxi:</b><br/>Pentru a facilita transportul, puteți opta pentru liniile interne de taxi, accesând următorul numer de telefon:City Taxi Constanța: 0241 933</p></div></div>]

Hotel Scandinavia

Hotelul Scandinavia este situat in statiunea Mamaia, la 10 metri de tarmul lacului Siutghiol si 200 metri de plaja Marii Negre. Camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la lac sau grădină. Camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, se oferă halate de baie şi papuci.Recepția proprietății are program nonstop. Oaspeții au la dispoziție săli de conferințe, la un cost suplimentar. Oaspeții se pot relaxa savurând o băutură la bar sau pot lua masa la restaurantul à la carte al hotelului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 28 km de Hotelul Scandinavia Mamaia.

Acesta este locul preferat de turiștii din Mamaia, conform comentariilor independente.

 

Cele mai populare facilitati

Facilități business

Animale de companie

Siguranță

Exterior

General

Activitati sportive

Parcare

Restaurant si terasa

Vezi toate facilitatile

Descoperă camerele

Camera dubla

Camera dubla

Capacitate maximă: 3 Persoane

Camerele sunt spațioase și amenajate în culori calde și odihnitoare. Sunt dotate conform standardului de 3 și 4 stele, având sau nu vedere spre lac.
Capacitate de cazare: 2 persoane, cu posibilitatea de a închiria un pat suplimentar.
Hotelul dispune 28 de camere, dotate cu aer conditionat, internet wireless, telefon, minibar, televizor, seif, uscator de par si balcon. Mobilierul este modern, culorile utilizate in amenajare sunt deschise, creand astfel o atmosfera calda si primitoare.

Wi-Fi Gratuit
Aer conditionat
Balcon
TV LCD
Telefon
Feon/ Uscător de păr
Halat
Papuci
Seif
Șampon
Balsam
Vezi mai multe
Camera dubla cu vedere la lac

Camera dubla cu vedere la lac

Capacitate maximă: 3 Persoane

Camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la lac sau grădină. Camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, se oferă halate de baie şi papuci.
Hotelul dispune 28 de camere, dotate cu aer conditionat, internet wireless, telefon, minibar, televizor, seif, uscator de par si balcon.
Mobilierul este modern, culorile utilizate in amenajare sunt deschise, creand astfel o atmosfera calda si primitoare.

Wi-Fi Gratuit
Aer conditionat
Balcon
TV LCD
Telefon
Feon/ Uscător de păr
Halat
Papuci
Seif
Șampon
Balsam
Vezi mai multe

Descoperă facilitățile hotelului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie in ipsum sit amet vestibulum. Nunc vestibulum viverra elit sit amet lacinia.Donec molestie in erat ut finibus. Vestibulum cursus tristique ligula ut mattis.

img

Our Special Offers


Ai nevoie de ajutor?
Nu ai găsit ce căutai? Trimite-ne un email.
URMĂREȘTE-NE
Fii sociabil, urmărește-ne și apreciează-ne și vei fi la curent cu ultimele noutăți
NEWSLETTER
Fii primul care află de ofertele noastre speciale