[<div class="title-direction"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL MIHAI KOGĂLNICEANU</div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Fiind situat la 235 de km distanță, traserul necesită alocarea a 30 de minute cu mașina; ruta cea mai rapidă fiind AEROPORT – OVIDIU – CONSTANȚA – MAMAIA.</p></div></div>, <div class="title-direction"> <div class="icon"> <i class="fas fa-bus"></i></div>GARA CONSTANȚA </div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu mașina:</b><br/> Fiind situată la 20 km de locație, accesul se poate face atât cu mașina personală cât și cu mijloacele de transport în comun, timpul alocat necesar fiind de aproximativ 30 de minute.</p> <p><b>Mijloc de transport în comun:</b><br/> Linia GMS 23 sau linia 100M in perioada sezonului estival</p></div></div>, <div class="title-direction"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i> </div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI </div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Distanța dintre orașul Constanța și capitala țării este una de aproximativ 250 km. Timpul necesar călătoriei fiind de aproximativ 3 h.</p></div></div>, <div class="title-direction"><div class="icon"><i class="fas fa-car"></i></div>CENTRUL ORAȘULUI CONSTANȚA</div><div class="description-direction"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Traseul de urmat în vedere vizitarii orașului Constanța va fi simplificat prin accesarea mijloacelor de transport în comun, respectiv Linia GMS 23 sau Linia 100M.</p><p><b>Cu taxi:</b><br/>Pentru a facilita transportul, puteți opta pentru liniile interne de taxi, accesând următorul numer de telefon:City Taxi Constanța: 0241 933</p></div></div>]
Camera dubla

Camera dubla

Capacitate maximă: 3 Persoane

Camerele sunt spațioase și amenajate în culori calde și odihnitoare. Sunt dotate conform standardului de 3 și 4 stele, având sau nu vedere spre lac.
Capacitate de cazare: 2 persoane, cu posibilitatea de a închiria un pat suplimentar.
Hotelul dispune 28 de camere, dotate cu aer conditionat, internet wireless, telefon, minibar, televizor, seif, uscator de par si balcon. Mobilierul este modern, culorile utilizate in amenajare sunt deschise, creand astfel o atmosfera calda si primitoare.

Aer conditionat
Balcon
Feon/ Uscător de păr
Halat
Papuci
Seif
Șampon
Balsam
Duș
Lenjerie de pat
Prosoape
Vezi mai multe
Camera dubla cu vedere la lac

Camera dubla cu vedere la lac

Capacitate maximă: 3 Persoane

Camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la lac sau grădină. Camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, se oferă halate de baie şi papuci.
Hotelul dispune 28 de camere, dotate cu aer conditionat, internet wireless, telefon, minibar, televizor, seif, uscator de par si balcon.
Mobilierul este modern, culorile utilizate in amenajare sunt deschise, creand astfel o atmosfera calda si primitoare.

Aer conditionat
Balcon
Feon/ Uscător de păr
Halat
Papuci
Seif
Șampon
Balsam
Duș
Lenjerie de pat
Prosoape
Vezi mai multe
Ai nevoie de ajutor?
Nu ai găsit ce căutai? Trimite-ne un email.
URMĂREȘTE-NE
Fii sociabil, urmărește-ne și apreciează-ne și vei fi la curent cu ultimele noutăți
NEWSLETTER
Fii primul care află de ofertele noastre speciale